:fara o
: المقادير/ 1_كيلو صدور فراخ 2_فلفل رومى(احمر_اصفر_اخضر) 3_بصل 4_طماطم 5_توابل(ملح _فلفل_كمون_شطة_خل)
طريقة التحضير/
اول حاجة هنقطع صدور الفراخ قطع متوسطة ونتبلها باتوابل وبنعصر عليها لمونة وبعد كدة نضعها فى طاسة فاضية نقلبها لحد متنضج شوية وبعد كدة بنقطع الفلفل طوابع طويله وبنقطع البصل حلق وبنقطع الطماطم صوابع طويله بس بنصفيها من البزر والمياه وبعد كدة بنجيب طاسة تانيه غويطة ونضع فيها زيت وسمنى ونضع البصل والفلفل والطماطم بعد منتبلهم هما كمان بالتوابل معادة الخل واليمون ونقلبهم لحد ميستوى شويه وبعدين هنضع عليهم صدور الفراخ ونقلبهم مع بعض شوية كمان وبعدين نعمل سلطة طحينة ونعمل بطاطس محمرة وبالهنا والشفا
: المقادير/ 1_كيلو صدور فراخ 2_فلفل رومى(احمر_اصفر_اخضر) 3_بصل 4_طماطم 5_توابل(ملح _فلفل_كمون_شطة_خل)
طريقة التحضير/
اول حاجة هنقطع صدور الفراخ قطع متوسطة ونتبلها باتوابل وبنعصر عليها لمونة وبعد كدة نضعها فى طاسة فاضية نقلبها لحد متنضج شوية وبعد كدة بنقطع الفلفل طوابع طويله وبنقطع البصل حلق وبنقطع الطماطم صوابع طويله بس بنصفيها من البزر والمياه وبعد كدة بنجيب طاسة تانيه غويطة ونضع فيها زيت وسمنى ونضع البصل والفلفل والطماطم بعد منتبلهم هما كمان بالتوابل معادة الخل واليمون ونقلبهم لحد ميستوى شويه وبعدين هنضع عليهم صدور الفراخ ونقلبهم مع بعض شوية كمان وبعدين نعمل سلطة طحينة ونعمل بطاطس محمرة وبالهنا والشفا